در این بخش از سایت " طرز تهیه مربای هویج ” را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای مربای هویج

مربای هویج از مشهور ترین مربا ها برای صبحانه افراد مختلف می باشد که به دلیل طعم خوب و جا افتاده آن نسبت به برخی از مربای های دیگر مانند مربای سیب  ، مربای به و یا مربای زرد آلو بسیار پر استفاده تر می باشد.

مواد لازم مربای هویج

مواد لازماندازه

هویج1 کیلو

خلال پسته1 قاشق غ

شکر1 کیلو

زعفران آب گرفته1 قاشق

آب2 پیمانه

گلابنصف پیمانه

آبلیمو1 ق سوپخوری

هل ساییدها قاشق

از نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو می توانید به جا آبلیمو گفته شده استفاده کنید

به جای خلال پسته نیز می توانید از خلال بادام استفاده نمایید.

 

مربای هویج

طرز تهیه مربای هویج

هویج ها را پس از شستن پوست بگیرد و به صورت رنده ای یا درشت خرد کنید . سپس داخل قابلمه بریزید و با دو پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد.بعد از اینکه هویج ها پخته شدند شکر و زعفران  را به آن اضافه کنید تا بجوشد و شهد آن قوام بیاید.در آخر پخت هل ،گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید بعد خلال پسته و بادام را اضافه کنید .پس از یک جوش خوردن هویج  شعله را خاموش کنید و بعد از سرد شدن در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

مربا

نکات مهم و کلیدی در درست کردن مربای هویج

می توانید برای اینکه مربای هویج طعم بهتری داشته باشد از خلال بادام و پسته استفاده کنید 

در صورت تمایل حتما در اواخر پخت مربا ( به میزان یک قاشق غذا خوری ) از خلال پسته یا بادام استفاده کنید 

برای جلوگیری از شکرک زدن مربای هویج آن را روی حرارت کم قرار دهید تا پخته شود 

در دستور تهیه مربای هویج اگر مربا را 24 ساعت درون همان قابلمه ایی که پخته شده نگهداری کنید بهتر است و در صورت شکرک زدن به مربا کمی آب و گلاب اضافه کنید و مدت 5 دقیقه دیگه قابلمه را روی حرارت بگذارید تا مربا بجوشد و بعد از زمان ذکر شده مربا را از روی گاز بردارید و بعد از خنک شدن کامل آن را درون ظرف مربا بریزید

برای اینکه مربای هویج شما طعم  متفاوت تری داشته باشد متوانید در آن از پوست پرتقال تازه استفاده کنید  و در صورت تمایل میوانید پوست پرتقال خشک شده را به اندازه نصف پیمانه به مربا اضافه کنید 

این نکته را در نظر داشته باشید قبل از افزودن پوست پرتقال به مربا آن را به صورت جدا گانه بجوشانید و بعد آن را به مدت چند ساعت داخل آب سرد قرار بدهید و چند بار آب آن را عوض کنید 

در زمان پخت برای اینکه ازغلظت مربا مطمئن باشید بعد از پخت کمی از آن را داخل ظرف ریخته و بعد از اینکه کامل سرد شد در صورتی که  به خوبی غلیظ شده باشد مربای شما آماده ست 

نکته دیگری که باعث میشود شما مربای بهتری داشته باشید این است که آن را درون ظرف تفلون یا لعابی بپزید

برای اضافه کردن  آبلیمو باید 10 دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت آن را به مربا اضافه کنیم.


نکات آشپزی مربای ,هویج ,مربا ,استفاده ,خلال ,اینکه ,مربای هویج ,آن را ,را به ,بعد از ,و بعد ,برای اینکه مربایمنبع

آموزش تهیه کوفته گل کلم اصل

متن های احساسی مخصوص بیو

میلک شیک نوتلا چیست؟

مربای هویج چگونه درست می شود

شکلات تلخ چیست ؟

نحوه تهیه سوپ سیب زمینی و عدس

آش سبزی شیرازی چگونه پخته می شود

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پارکت های ارزان پیوند مهرافزا hudabeauty تابلو فرش مناجات شهروند سیستم هر چی بخوای هست اینجا زیبایی را درک کن بهترین سایت فروشگاه خرید اینترنتی لباس تسوگه اینترنت رایگان